TV

Karta napojów - Szkolenia obslugi restauracji (odc. 1)

Karta napojów - Szkolenia obslugi restauracji (odc. 1)

Karta napojów - Szkolenia obslugi restauracji (odc. 1)

NEWS

Preeliminacje Bocuse d'Or Poland Znamy nazwiska zakwalifikowanych do preeliminacji Bocuse d’Or Poland
Cisowianka wyróżniona Superbrands 2018 Marka zdobywa ten tytuł już po raz dziewiąty z rzędu
MAKRO Polska z barokową strefą historyczną na gali Gault&Millau Podczas uroczystej gali Gault&Millau, która odbyła się 27 listopada we Wrocławiu, wyłoniono najlepszych szefów kuchni w Polsce w 5 kategoriach. Partnerem gali była sieć hurtowni MAKRO Polska, która przygotowała ekspozycję inspirowaną barokiem.
Już wkrótce rusza Muzeum Wódki Pierwsza w Polsce taka instytucja otwiera się 16. grudnia w Warszawie, przy Placu Teatralnym.
Za nami gala Gault&Millau i premiera nowej edycji Żółtego Przewodnika Wydarzenie odbyło się 27. listopada 2017 r. we Wrocławiu.

MAGAZYN

Nr 170/2017

NA OKŁADCE: Młoda krew poznańskiej gastronomi, Krzysztof Łapawa
W ŚRODKU: rozmowa z Jonathanem Knightem i Nickiem Shapirą z Jamie Oliver Restaurant Group.


PARTNERZY

Advertisement