TV

"Triki szefa kuchni" - nowa seria filmów edukacyjnych z Wojciechem Harapkiewiczem

Szef kuchni restauracji Babinicz w Szczawnie-Zdroju i ambasador marek MAKRO Chef, MAKRO Premium i MAKRO Professional pokazuje ciekawe produkty, profesjonalne techniki kulinarne i przepisy.

Szef kuchni restauracji Babinicz w Szczawnie-Zdroju i ambasador marek MAKRO Chef, MAKRO Premium i MAKRO Professional pokazuje ciekawe produkty, profesjonalne techniki kulinarne i przepisy.

NEWS

Noc Restauracji 2018 - Smaki Polski Od piątku 6 lipca do niedzieli 08 lipca w 43 restauracjach w 12 regionach kraju odbyła się impreza mająca na celu prezentacje najwyższej jakości polskich smaków.
Selgros Cash&Carry i Transgourmet sponsorem 5. edycji konkursu "Galicyjskie Smaki - wczoraj, dziś i jutro" 9 dwuosobowych drużyn rywalizowało w trakcie 5. edycji konkursu "Galicyjskie Smaki - wczoraj, dziś i jutro", odbywającego się w ramach XIX Jarmarku Galicyjskiego - Smaki Roztocza w Narolu.
Siedem doskonałych duetów, czyli… JACK&BURGER Już po raz piąty, w restauracjach hoteli Sheraton, Westin i Marriott trwa festiwal JACK&BURGER.
Grzegorz Adamarek ponownie w finale Kulinarnego Puchar Polski Nominację otrzymał wygrywając konkurs kulinarny "Galicyjskie Smaki Wczoraj, Dziś i Jutro".
Co w menu Kulinarnego Pucharu Polski 2018? Już za trzy miesiące, w dniach 2-3 października, odbędzie się już 18. edycja Kulinarnego Pucharu Polski. Co zaserwują najlepsi kucharze w Polsce?

MAGAZYN

Nr 176/2018

NA OKŁADCE: Obsługa na medal, spowiedź polskich kelnerów.
W ŚRODKU: Wywiad: René Redzepi o Nomie 2.0.




PARTNERZY

Advertisement