NEWS

Konkurs Bocuse d’Or wraca do Polski Po przerwie wywołanej kontrowersjami wokół ostatniej edycji konkurs Bocuse d’Or ponownie odbędzie się w Polsce.
Szef dla Młodych Talentów - efekty programu edukacyjnego Akademii MAKRO Bartosz Świostek to ambitny uczeń trzeciej klasy technikum gastronomicznego w Starachowicach, który dzięki wygranej w programie Szef dla Młodych Talentów mógł rozwijać swój talent kulinarny w warszawskiej restauracji Salto.
Warzywa i owoce najlepszym wyborem dla Twojego zdrowia - to hasło przyświecało XIII Kongresowi Promocji Warzyw i Owoców Wczoraj, 19. września odbył się XIII Międzynarodowy Kongres Promocji Warzyw i Owoców. To wydarzenie co roku organizowane jest w innym miejscu na świecie - i tym razem wybór padł na Warszawę.
The World's Best Bars 2017 Znamy nazwy barów, które zajęły miejsca 51-100 na liście. Pierwsza pięćdziesiątka zostanie ogłoszona 5 października, podczas gali w Londynie.
Ogród w mieście
 Za nami 1. edycja Warszawskiego Festiwalu Kulinarnego "Rośliny, Owady i miód".

MAGAZYN

Nr 167/2017

NA OKŁADCE: Pałac Mierzęcin
W ŚRODKU: wywiad z Andrew Wongiem, szefem kuchni chińskiej restauracji A Wong w Londynie


PARTNERZY

Advertisement