NEWS

Cheese 2017 - święto sera wytwarzanego z surowego mleka Święto sera wytwarzanego z surowego mleka i naturalności produktów żywnościowych
CUD MIÓD - wydarzenie artystyczno-kulinarne Labirynt smaków, zapachów i doznań. Zaskakująca wędrówka przez Muzeum, gdzie przewodnikiem są natura i zmysły.
Nowe mijsce IKA Culinary Olympics Kolejna Olimpiada Kulinarna IKA odbędzie się w 2020 roku w Stuttgarcie w trakcie targów Intergastra
Szef dla Młodych Talentów - efekty programu edukacyjnego MAKRO Paulina ma 17 lat i pochodzi z Tarnowskich Gór. Uwielbia gotować, marzy o własnej restauracji i o tym, by została wyróżniona w Żółtym Przewodnik Gault & Millau. Teraz swój kulinarny talent może rozwijać w warszawskiej Restauracji Strefa dzięki programowi Szef dla Młodych Talentów.
MAKRO Polska rozwija akcję CSR-ową "Nie marnuję, pakuję" We wszystkich halach MAKRO w Polsce rozpoczęła się akcja promująca program odpowiedzialności społecznej "Nie marnuję, pakuję". Na klientów sieci hurtowni czekają materiały informacyjno-edukacyjne oraz zniżki na artykuły jednorazowe do pakowania żywności.

MAGAZYN

Nr 166/2017

NA OKŁADCE: Restaurator Piotr Popiński.
W ŚRODKU: wywiad z Henrym McGovernem, założycielem firmy AmRest, prowadzącej ponad 1200 restauracji w 13 krajach świata


PARTNERZY

Advertisement