NEWS

OGRÓD W MIEŚCIE

Warszawski Festiwal Kulinarny "Rośliny, Owady i Miód" odbędzie się w dniach 8-10 września w Ogrodzie Botanicznym Uniwersytetu Warszawskiego w Al. Ujazdowskich 4 w Warszawie.

Warszawski Festiwal Kulinarny to połączenie targów i konferencji z dobrym jedzeniem w roli głównej. Będzie to spotkanie ludzi promujących żywność wysokiej jakości, edukację i zrównoważony rozwój. Festiwal zgromadzi także najlepszych polskich producentów, artystów i rzemieślników. Podczas wykładów i debat prelegenci spróbują odpowiedzieć na następujące pytania: Jak możemy na co dzień jeść zdrowiej i lepiej? Dlaczego warto kupować produkty od małych producentów? Co to jest etyczne jedzenie? Szczegółowy program już wkrótce. Godziny otwarcia 10-19. Bilety: dorośli: 10 zł, dzieci: 5 zł.


W cenie biletu zawarte jest także zwiedzanie Ogrodu Botanicznego UW wraz ze szklarniami.


MAGAZYN

Nr 174/2018

NA OKŁADCE: Marcin Koch, właściciel Bazaru Kocha i Talerzyków.
W ŚRODKU: wywiad z Philippem'em Mille, szefem kuchni restauracji Le Parc w zamku Les Crayères w Szampanii


PARTNERZY

Advertisement