NEWS

JUŻ WKRÓTCE 4. FINE DINING WEEK

Kolejna edycja festiwalu odbędzie się w dniach 7-18 lutego 2018 r. W tym roku wydarzenie odbędzie się w czterech miastach: w Warszawie, Poznaniu, we Wrocławiu oraz w Krakowie.

Fine Dining Week skupi blisko 45 restauracji, w tym m.in.: Amber Room, Belvedere, czy N31 by Robert Sowa.

- Fine Dining Week stwarza dogodne warunki do edukacji i zapoznania gości z najwyższą jakością w każdym aspekcie, zaczynając od produktu i kończąc na obsłudze - przyznaje Paweł Janowski, menedżer restauracji Strefa.

Wcześniejsze rezerwacje na pięciodaniowe menu degustacyjne są już dostępne na stronie FineDiningWeek.pl, w festiwalowej cenie 119 zł.


MAGAZYN

Nr 174/2018

NA OKŁADCE: Marcin Koch, właściciel Bazaru Kocha i Talerzyków.
W ŚRODKU: wywiad z Philippem'em Mille, szefem kuchni restauracji Le Parc w zamku Les Crayères w Szampanii


PARTNERZY

Advertisement