NEWS

OGÓLNOPOLSKI FESTIWALU DOBREGO SMAKU
Na dwunasty Ogólnopolski Festiwalu Dobrego Smaku zapraszamy do Poznania w dniach 15-19 sierpnia 2018, w długi sierpniowy weekend.
Jak co roku na poznańskim Starym Rynku odbędzie się – stanowiący jeden z najważniejszych elementów festiwalu - wielki Jarmark Dobrego Smaku. Niespieszny spacer pośród ponad setki festiwalowych kramów pozwoli...więcej
NOWA ODSŁONA TARGÓW EUROGASTRO I WORLDHOTEL
23. Międzynarodowe Targi Gastronomiczne EuroGastro połączone z 12.edycją Międzynarodowych Targów Wyposażenia Obiektów Noclegowych WorldHotel odbędą się w dniach 27-29 marca 2019 r. w Ptak Warsaw Expo.
Nowa lokalizacja stwarza szansę na dalszy, dynamiczny rozwój tych wydarzeń oraz zwiększenie komfortu Wystawców i Gości. Nowe konkursy, nowe atrakcje, nowe imprezy towarzyszące, nowe eventy merytoryczne,...więcej
NOC RESTAURACJI 2018 - SMAKI POLSKI
Od piątku 6 lipca do niedzieli 08 lipca w 43 restauracjach w 12 regionach kraju odbyła się impreza mająca na celu prezentacje najwyższej jakości polskich smaków.
Od tego roku wydarzenie przybrało charakter kolacji z menu degustacyjnym, w którym szef kuchni ukazuje swoją interpretację smaków Polski. Poza lokalnymi i regionalnymi dostawcami, na bazie których kucharze...więcej
SELGROS CASH&CARRY I TRANSGOURMET SPONSOREM 5. EDYCJI KONKURSU "GALICYJSKIE SMAKI - WCZORAJ, DZIŚ I JUTRO"
9 dwuosobowych drużyn rywalizowało w trakcie 5. edycji konkursu "Galicyjskie Smaki - wczoraj, dziś i jutro", odbywającego się w ramach XIX Jarmarku Galicyjskiego - Smaki Roztocza w Narolu.
Sponsorem konkursu nominowanego do Kulinarnego Pucharu Polski był Selgros Cash&Carry i Transgourmet. Głównym tematem wydarzenia była dziczyzna, smaki regionów oraz naturalnych produktów obrandowanych...więcej
SIEDEM DOSKONAŁYCH DUETÓW, CZYLI… JACK&BURGER
Już po raz piąty, w restauracjach hoteli Sheraton, Westin i Marriott trwa festiwal JACK&BURGER.
Siedem burgerów, których receptury opracował szef kuchni Sheraton Warszawa - Marcin Sasin, serwowanych jest ze specjalnie do nich dobranymi whiskey z rodziny Jack Daniel’s.  Z połączenia oryginalnych burgerów,...więcej
GRZEGORZ ADAMAREK PONOWNIE W FINALE KULINARNEGO PUCHAR POLSKI
Nominację otrzymał wygrywając konkurs kulinarny "Galicyjskie Smaki Wczoraj, Dziś i Jutro".
Konkurs odbył się w ramach 19. edycji Jarmarku Galicyjskiego – Smaki Roztocza. Rywalizowało w nim 9 dwuosobowych drużyn, które miały za zadnie przygotować danie główne i deser. Produkty, które były obowiązkowe...więcej
poprzednia 1 2 3 4 5 następna

MAGAZYN

Nr 176/2018

NA OKŁADCE: Obsługa na medal, spowiedź polskich kelnerów.
W ŚRODKU: Wywiad: René Redzepi o Nomie 2.0.




PARTNERZY

Advertisement