NEWS

ŚWIĘTO BRANŻY HORECA JUŻ W MARCU
W dniach 21-23 marca, w Centrum Targowo-Kongresowym w Warszawie odbędą się 22. Międzynarodowe Targi Gastronomiczne EuroGastro oraz 11. Międzynarodowe Targi Wyposażenia Obiektów Noclegowych WorldHotel.
W tym roku pojawi się dużo nowości rynkowych, a także wiele debiutów za sprawą udziału firm, które dopiero planują wprowadzenie produktów na polski rynek. Dodatkowo program merytoryczny zapowiada się naprawdę...więcej
ŚWIĘTO BRANŻY HORECA JUŻ W MARCU
W dniach 21-23 marca, w Centrum Targowo-Kongresowym w Warszawie odbędą się 22. Międzynarodowe Targi Gastronomiczne EuroGastro oraz 11. Międzynarodowe Targi Wyposażenia Obiektów Noclegowych WorldHotel
To wydarzenia na światowym poziomie, na których każdy związany z branżą HoReCa po prostu musi być! W tym roku pojawi się dużo nowości rynkowych, a także wiele debiutów za sprawą udziału firm, które dopiero...więcej
JUŻ WKRÓTCE GASTROSILESIA
Wydarzenie odbędzie sie w dnaich 11-13 marca 2018r w Katowicach. Organizatorzy zapraszają nowych wystawców do współtworzenia strefy sprzętowo-technologicznej, gdzie prezentowane będą rozwiązania oraz urządzenia dla sektora HoReCa.
V edycja GASTROSILESII po raz pierwszy odbędzie się wiosną w trakcie Food Show w Międzynarodowym Centrum Kongresowym (MCK) w Katowicach. GASTROSILESIA – strefa dla wystawców sprzętu i wyposażenia sektora...więcej
JESIOTR W ROLI GŁÓWNEJ
Już 10 marca br w Hotelu Atut w Licheniu odbędą się IV Mistrzostwa Polski w Potrawach i Kawiorze z Jesiotra
Najlepsi kucharze z całego kraju już po raz czwarty wezmą udział w mistrzostwach Polski w potrawach i kawiorze z jesiotra. Swoje umiejętności zaprezentują w sobotę, 10 marca w Hotelu Atut****, przygotowując...więcej
"L’ART DE LA CUISINE MARTELL" 2018
Przedstawiamy listę zakwalifikowanych do Konkursu
1. Jakub Sytykiewicz, Martin Guz, Restauracja Cucina, Poznań 2. Konrad Wieczorek, Mariusz Fic, Restauracja Albertina, Kraków 3. Łukasz Stepnowski, Dominik Bosek, Restauracja Amber Room, Warszawa     4....więcej
FINAŁ KRAJOWYCH ELIMINACJI BOCUSE D’OR POLAND 2018 JUŻ NIEBAWEM
Wydarzenie odbędzie się w dniach 27-28 lutego 2018 w Radisson Blu Sobieski Hotel Warsaw
Wyłoniona w Preeliminacjach ósemka zawalczy o najwyższe trofeum i możliwość reprezentowania Polski w finale europejskim, który odbędzie się 11-12 czerwca 2018 w Turynie. W finale polskim wystąpią (kolejność...więcej
poprzednia 1 2 3 4 5 następna

MAGAZYN

Nr 172/2018

NA OKŁADCE: Z zamiłowania do dobrego jedzenia. Krzysztof Janiszewski, restaurator.
W ŚRODKU: gastronomiczny potencjał Instagrama. Czy social media są niezbędne w marketingu restauracji?


PARTNERZY

Advertisement