INDEKS OSÓB

C K P R
Justyna Pląskowska
szefowa kuchni
Hotel Vega we Wrocławiu  
Jerzy Pasikowski
prezes Fundacji Klubu Szefów Kuchni, korporacyjny doradca kulinarny Nestle
Najważniejsze osiągnięcia: GASTROPRAG (1986) w Pradze czeskiej - indywidualnie dwa brązowe i jeden srebrny medal oraz medal złoty w konkurencji drużynowej (w konkursie uczestniczyło 500 zawodników z 27 krajów świata); XII Ogólnopolski Konkurs Gastronomiczny PZH w Zakopanem (1993) - grand prix; XIII Ogólnopolski Konkurs Kulinarny PZH w Gdyni - srebrny medal; Puchar Świata w Luksemburgu (2002) - brązowy medal jako kapitan i trener ekipy narodowej seniorów.

MAGAZYN

Nr 177/2018

NA OKŁADCE: Kuchnia bliska sercu. Olga Lompa, szefowa kuchni w Pałacu i Folwarku Galiny.
W ŚRODKU: Wywiad z Kristianem Thomasenem Braskiem, właścicielem globalnej agencji Bon Vivant Communications.




PARTNERZY

Advertisement