RYNEK HORECA

LAZUR ZŁOCISTY Z NAGRODĄ FOOD SHOW STAR
Lazur Złocisty został wyróżniony tytułem Najlepszy Produkt dla Sektora HoReCa w konkursie Food Show Star.

więcej
TARGI INTERNORGA ZA NAMI
Tegoroczna edycja miała miejsce w terminie od 9 do 13 marca 2018 i zgromadziła około 1.300 wystawców (w tym 13 firm z Polski) oraz 93.000 zwiedzających z Niemiec i zagranicy.

więcej
CHRUPIĄCA SAŁATKA BAKALLAND NAJLEPSZYM PRODUKTEM DLA SEKTORA HORECA
Przedstawiamy nowość w ofercie Bakalland

więcej
PERSONALIZOWANE RECEPTURY SOSÓW DUŻĄ SIŁĄ FANEX
Fanex - polski producent sosów dla branży HoReCa, kolejny rok z rzędu zakończył ze wzrostem sprzedaży. Największy wpływ na utrzymanie dynamiki wzrostu, miało elastyczne podejście do Klientów oraz produkcja oparta na procedurach personalizowania receptur.

więcej
GREEN CAFFÈ NERO - ŚWIEŻE, NATURALNE JEDZENIE I DOMOWE SMAKI
Green Caffè Nero to nie tylko dobra kawa, ale też smaczne jedzenie przygotowywane w wyjątkowy sposób.

więcej
INNOWACYJNY RĘKAW CUKIERNICZY RENGO
Termostabilne nadzienia owocowe i kremowe Lauretta sprzedawane są teraz w nowym, mniejszym opakowaniu - gotowym do użycia rękawie cukierniczym Rengo.

więcej
poprzednia 1 2 3 4 5 następna

MAGAZYN

Nr 174/2018

NA OKŁADCE: Marcin Koch, właściciel Bazaru Kocha i Talerzyków.
W ŚRODKU: wywiad z Philippem'em Mille, szefem kuchni restauracji Le Parc w zamku Les Crayères w Szampanii


PARTNERZY

Advertisement