TV

Konferencja marketingowa Food Service

Aranzuj, gotuj, zarabiaj - czyli jak z sukcesem wykreowac restauracji?

Aranzuj, gotuj, zarabiaj - czyli jak z sukcesem wykreowac restauracji?

Food Service Summit 2016
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 3
Aranzuj, gotuj, zarabiaj - czyli jak z sukcesem wykreowac restauracji?
Relacja z konferencji "Czas na rozwiazania. Rozgryzamy problemy polskiej gastronomii"
Marek Leszczyński, DORA METAL
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 2
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 1
Konkurs Dilmah Polish Real High Tea Challenge 2016. 10 marca w warszawskiej restauracji Moonsfera finali?ci ogólnopolskiego konkursu D ...
KARTA NAPOJÓW - ODCINEK 4

MAGAZYN

Nr 171/2018

NA OKŁADCE: Silne charaktery klasyki. Mateusz Wichrowski, Marta Jakubowska, Piotr Woyde. Ludzie Brasserie Warszawskiej.
W ŚRODKU: rewolucjoniści z Berlina. Manifest młodego pokolenia szefów kuchni.


Advertisement