Artykuł Archiwalny Warszawski Festiwal Kulinarny "Królewski Stół" już wkrótce 15-16 września po raz drugi odbędzie się Warszawski Festiwal Kulinarny, tym razem pod hasłem "Królewski Stół". ... von ( red. ) wtorek, 11. września 2018
Artykuł Archiwalny Eksperyment marki Tork® Udowadnia, że dobór odpowiednich narzędzi higieny polepsza funkcjonowanie kuchni. ... von ( red. ) wtorek, 11. września 2018
Artykuł Archiwalny Start rezerwacji na 5. edycję Fine Dining Week W dniach 29 sierpnia - 9 września 2018 r. odbędzie się piąta edycja Fine Dining Week. Festiwal poświęcony jest polskiej sztuce restauracyjnej. ... von ( red. ) środa, 22. sierpnia 2018
Artykuł Archiwalny Ogólnopolski Festiwalu Dobrego Smaku Na dwunasty Ogólnopolski Festiwalu Dobrego Smaku zapraszamy do Poznania w dniach 15-19 sierpnia 2018, w długi sierpniowy weekend. ... von ( red. ) środa, 08. sierpnia 2018
Artykuł Archiwalny Fanex wprowadził wegański sos majonezowy VEGA MAJO ze znakiem V-Label Fanex - polski producent sosów dla branży HoReCa, wprowadził na rynek wegański sos majonezowy VEGA MAJO. ... von ( red. ) wtorek, 07. sierpnia 2018
Artykuł Archiwalny Piekielnie ostre papryczki chili w ofercie MAKRO Sieć hurtowni MAKRO Polska poszerzyła swoją ofertę papryczek chili o odmiany Trinidad Scorpion i Carolina Reaper - najostrzejsze papryki według Księgi Rekordów Guinnessa. ... von ( red. ) środa, 25. lipca 2018
Artykuł Archiwalny Nowa odsłona Targów EuroGastro i WorldHotel 23. Międzynarodowe Targi Gastronomiczne EuroGastro połączone z 12.edycją Międzynarodowych Targów Wyposażenia Obiektów Noclegowych WorldHotel odbędą się w dniach 27-29 marca 2019 r. w Ptak Warsaw Expo. ... von ( red. ) wtorek, 24. lipca 2018
Artykuł Archiwalny Noc Restauracji 2018 - Smaki Polski Od piątku 6 lipca do niedzieli 08 lipca w 43 restauracjach w 12 regionach kraju odbyła się impreza mająca na celu prezentacje najwyższej jakości polskich smaków. ... von Agata Godlewska środa, 18. lipca 2018
Artykuł Archiwalny Selgros Cash&Carry i Transgourmet sponsorem 5. edycji konkursu "Galicyjskie Smaki - wczoraj, dziś i jutro" 9 dwuosobowych drużyn rywalizowało w trakcie 5. edycji konkursu "Galicyjskie Smaki - wczoraj, dziś i jutro", odbywającego się w ramach XIX Jarmarku Galicyjskiego - Smaki Roztocza w Narolu. ... von Agata Godlewska środa, 18. lipca 2018
Artykuł Archiwalny Siedem doskonałych duetów, czyli… JACK&BURGER Już po raz piąty, w restauracjach hoteli Sheraton, Westin i Marriott trwa festiwal JACK&BURGER. ... von ( red. ) poniedziałek, 16. lipca 2018
Artykuł Archiwalny Co w menu Kulinarnego Pucharu Polski 2018? Już za trzy miesiące, w dniach 2-3 października, odbędzie się już 18. edycja Kulinarnego Pucharu Polski. Co zaserwują najlepsi kucharze w Polsce? ... von Agata Godlewska sobota, 14. lipca 2018
Artykuł Archiwalny McDelivery już w Warszawie McDonald’s rusza z nową usługą dostaw w aplikacji UberEats. Od 1 lipca wybrane restauracje McDonald's w Warszawie oferują możliwość zamówienia produktów z dowozem przez ogólnodostępną aplikację UberEats. ... von ( red. ) czwartek, 17. sierpnia 2017
Artykuł Archiwalny Znamy 11. finalistę KPP 2017 Międzynarodowe Mistrzostwa w Podawaniu Baraniny wygrali Emil Klimas i Dawid Feist z Restauracji Cucina w Poznaniu. ... von ( red. ) środa, 16. sierpnia 2017
Artykuł Archiwalny Kolejny Młody Talent Alicja przyznaje, że zamiłowanie do gotowania obudziło się w niej dopiero niedawno, a szkołę gastronomiczną wybrała wręcz przypadkowo. Jednak dzięki stażowi w restauracji Babinicz w Szczawnie-Zdroju - wygranemu w programie Szef dla Młodych Talentów - mogła upewnić się, że gastronomia to szkoła życia ... von ( red. ) piątek, 04. sierpnia 2017
Artykuł Archiwalny Linia dozowników Tork Image Design Line™ z prestiżowym tytułem finalisty konkursu DOBRY WZÓR 2017 Dozowniki higieniczne Tork otrzymały tytuł “FINALISTA KONKURSU DOBRY WZÓR 2017" w Konkursie Dobry Wzór organizowanym przez Instytut Wzornictwa Przemysłowego w kategorii Sfera Publiczna. Dobry Wzór to pierwszy w Polsce konkurs designu, który Instytut Wzornictwa Przemysłowego organizuje od 1993 roku. ... von ( red. ) wtorek, 01. sierpnia 2017