Ukazało się w "Food Service" 6/2019 nr 186.


Roślinnie na słodko


Wegańskich restauracji i kawiarni powstaje coraz więcej, a roślinna oferta dostępna jest w niemal każdym lokalu, więc wydawałoby się, że dieta bez produktów pochodzenia zwierzęcego nie jest dzisiaj niczym nadzwyczajnym.

Zobacz także

"A cook's book" autorstwa Nigela Slatera

Nigel Slater, brytyjski kucharz oraz autor programów i książek kucharskich, przeszedł drogę kulinarnej edukacji we Francji i w pracyw gastronomii, gdzie wyrobił sobie charakterystyczny styl.

"Uczta na Wawelu. Książka nie tylko kulinarna" autorstwa Bartka Kieżuna

W swej najnowszej książce Bartek Kieżun odkrywa historie, postaci i nieoczywiste miejsca, które wiążą się z Wawelem, królewskimi rodami oraz ich losami.

"Winne osobliwości w 100 niewinnych historiach" Małgorzaty Sułek i Michała Bardela

Książka napisana w lekki i wciągający sposób zaskoczy nawet znawców tematu.

"DAJ GRYZA. SMAKOWITE HISTORIE O JEDZENIU" Alekdansdtra i Daniel Mizielińscy, Natalia Baranowska

Dla najmłodszych to będzie przygoda i zabawa, ale także edukacja. Wyruszcie wspólnie w ciekawą podróż!

"Herbata. Odkryj prawdziwy smak najszlachetniejszego napoju na świecie" Anna Brożyna

Poznajcie jeden z najszlachetniejszych napojów świata w jedynej takiej publikacji na polskim rynku.

"Mediterranea. Kuchnia słońca" Claudii Roden

Lektura tej pozycji i testowanie receptur to najlepsza metoda, by poznać kraje śródziemnomorskie w autentycznej odsłonie.
Inne kategorie
Podcasty


Kryzys 2.0 i konsument, który przelicza: jak go zachęcić do marki? [PODCAST]

