„Signature dishes that matter”, Susan Jung, Howie Kahn, Christine Muhlke, Pat Nourse, Andrea Petrini, Diego Salazar, Richard Vines, wyd. Phaidon 2019.
Recenzja ukazała się w „Food Service" 2/2020 nr 192.
Ile to już książek określano mianem kulinarnych Biblii? "Signature Dishes That Matter" nie będzie pierwszą publikacją z takim przydomkiem, ale jak najbardziej na niego zasługuje.
„Signature dishes that matter”, Susan Jung, Howie Kahn, Christine Muhlke, Pat Nourse, Andrea Petrini, Diego Salazar, Richard Vines, wyd. Phaidon 2019.
Recenzja ukazała się w „Food Service" 2/2020 nr 192.
Nigel Slater, brytyjski kucharz oraz autor programów i książek kucharskich, przeszedł drogę kulinarnej edukacji we Francji i w pracyw gastronomii, gdzie wyrobił sobie charakterystyczny styl.
W swej najnowszej książce Bartek Kieżun odkrywa historie, postaci i nieoczywiste miejsca, które wiążą się z Wawelem, królewskimi rodami oraz ich losami.
Książka napisana w lekki i wciągający sposób zaskoczy nawet znawców tematu.
Dla najmłodszych to będzie przygoda i zabawa, ale także edukacja. Wyruszcie wspólnie w ciekawą podróż!
Poznajcie jeden z najszlachetniejszych napojów świata w jedynej takiej publikacji na polskim rynku.
Lektura tej pozycji i testowanie receptur to najlepsza metoda, by poznać kraje śródziemnomorskie w autentycznej odsłonie.