Marta Dymek, „Jadłonomia po polsku”, wyd. Marginesy, 2020.
Polecamy także nasz wywiad z Martą Dymek o roślinnej rewolucji w gastronomii (sprzed pandemii) - TUTAJ.
Recenzja ukazała się w „Food Service" 5/2020 nr 195.
Autorka bloga Jadłonomia Marta Dymek od lat propaguje kuchnię wegańską, udowadniając, że bez mięsa i produktów odzwierzęcych można stworzyć pełnowartościowe i pyszne dania.
Marta Dymek, „Jadłonomia po polsku”, wyd. Marginesy, 2020.
Polecamy także nasz wywiad z Martą Dymek o roślinnej rewolucji w gastronomii (sprzed pandemii) - TUTAJ.
Recenzja ukazała się w „Food Service" 5/2020 nr 195.
Nigel Slater, brytyjski kucharz oraz autor programów i książek kucharskich, przeszedł drogę kulinarnej edukacji we Francji i w pracyw gastronomii, gdzie wyrobił sobie charakterystyczny styl.
W swej najnowszej książce Bartek Kieżun odkrywa historie, postaci i nieoczywiste miejsca, które wiążą się z Wawelem, królewskimi rodami oraz ich losami.
Książka napisana w lekki i wciągający sposób zaskoczy nawet znawców tematu.
Dla najmłodszych to będzie przygoda i zabawa, ale także edukacja. Wyruszcie wspólnie w ciekawą podróż!
Poznajcie jeden z najszlachetniejszych napojów świata w jedynej takiej publikacji na polskim rynku.
Lektura tej pozycji i testowanie receptur to najlepsza metoda, by poznać kraje śródziemnomorskie w autentycznej odsłonie.