To idealne miejsce na wieczorne spotkania ze znajomymi. – Chcemy, aby nasi goście mogli doświadczać różnorodności smaków w rodzinnej i swobodnej atmosferze. Stawiamy na sezonowość i świeże produkty, dlatego nasza karta będzie się często zmieniać – wyjaśnia Ochmanowicz. W wiosennym menu znalazły się m.in. krem z białych szparagów (13,70 zł), sałatka ze szparagami, fetą, truskawkami, pomidorkami cherry, ogórkiem i miętowo-limonkowym winegret (25,70 zł) oraz beza z kremem matcha, musem z rabarbaru i truskawkami (14,70 zł). Serwowana jest też autorska pizza z ciasta, które cechuje długi proces garowania. Restauratorzy mają w planach sprzedaż piw kraftowych i win. Będą też lody naturalne.
Adres: os. Czecha 5a, Poznań
Liczba miejsc: 40 (powierzchnia sali – 90 mkw.)
Ceny: przystawki – 18,70- -26,70 zł; dania główne: 22,70-35,70 zł; pizza – 18,70-27,70 zł
Typ: casual
Szefowie kuchni/właściciele: Tomasz Ochmanowicz i Kajetan Buszewicz
Artykuł ukazał się w „Food Service" 5/2020 nr 195.