„GOŚCINNOŚĆ OD KUCHNI”, PATRYCJA SIWIEC, ADAM CHRZĄSTOWSKI, ADAM PAWŁOWSKI MS, WYD. TAKE EAT EASY, 2020 R.
Recenzja ukazała się w „Food Service" 7-8/2020 nr 197.
Patrycja Siwiec i Adam Pawłowski, dziennikarka i sommelier, autorzy książki "Gościnność. Sztuka dobrej obsługi w gastronomii" sprzed dwóch lat, tym razem spojrzeli na organizm restauracyjny z innej perspektywy - nie tylko z sali, ale także od kuchni.
„GOŚCINNOŚĆ OD KUCHNI”, PATRYCJA SIWIEC, ADAM CHRZĄSTOWSKI, ADAM PAWŁOWSKI MS, WYD. TAKE EAT EASY, 2020 R.
Recenzja ukazała się w „Food Service" 7-8/2020 nr 197.
"Roślinną sprawę" poznałam poprzez test bojowy. Zajrzałam do książki po raz pierwszy w robocze popołudnie, tuż przed porą obiadową.
Nigel Slater, brytyjski kucharz oraz autor programów i książek kucharskich, przeszedł drogę kulinarnej edukacji we Francji i w pracyw gastronomii, gdzie wyrobił sobie charakterystyczny styl.
W swej najnowszej książce Bartek Kieżun odkrywa historie, postaci i nieoczywiste miejsca, które wiążą się z Wawelem, królewskimi rodami oraz ich losami.
Książka napisana w lekki i wciągający sposób zaskoczy nawet znawców tematu.
Dla najmłodszych to będzie przygoda i zabawa, ale także edukacja. Wyruszcie wspólnie w ciekawą podróż!
Poznajcie jeden z najszlachetniejszych napojów świata w jedynej takiej publikacji na polskim rynku.