x

Targi HORECA® w Krakowie

Kategoria: Wydarzenia - kalendarium    24.09.2020

Receptą na kryzys jest aktywne działanie, o czym wiedzą organizatorzy Targów HORECA®/GASTROFOOD/ENOEXPO®. Jedna z najważniejszych imprez w Polsce integrująca branże hotelarską, gastronomiczną i winiarską odbędzie się 4-6 listopada.

Na targach prezentowane będą nowości produktowe, które pozwolą bezpiecznie i optymalnie prowadzić biznes hotelarski i gastronomiczny. Nie zabraknie wykładów i szkoleń związanych z aktualnymi wyzwaniami. Będzie można wziąć udział w 3-dniowych warsztatach kulinarnych, które poprowadzą znani szefowie kuchni. A wszystko w bezpiecznych warunkach.
– Określona liczba gości, zachowanie odstępów między uczestnikami, szerokie ciągi komunikacyjne, maseczki, przyłbice, środki dezynfekujące na terenie EXPO Kraków pozwolą na bezpieczne uczestnictwo w wydarzeniu i budowanie relacji biznesowych z klientami, którzy deklarują udział w targach – mówi Iwona Miliszkiewicz-Bielak, project manager targów.
Rejestracja online dostępna na www.horeca.krakow.pl umożliwia pobranie bezpłatnego biletu wstępu na targi.


Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Borsa Vini Italiani 2023

Coroczne święto włoskiego wina Borsa Vini Italiani odbędzie się 30 maja w hotelu Marriott w Warszawie. W 9. edycji wydarzenia weźmie udział aż 34 producentów z 12 regionów. Zaprezentują gościom łącznie ponad 160 etykiet swych flagowych produktów.

Mięso przyszłości. Co będą jeść Polacy w kolejnych dekadach? IV spotkanie Food Working

Przed nami kolejne spotkanie branżowe z cyklu Food Working, organizowane przez twórców projektu Food and Design. W studiu Od kuchni na warszawskiej Pradze eksperci zmierzą się z tematem mięsa przyszłości.

The World's 50 Best 2023 w Walencji

Już 20 czerwca poznamy listę najlepszych restauracji na świecie! Ceremonia ogłoszenia i wręczenia nagród tegorocznej edycji The World’s 50 Best Restaurants odbędzie się w Walencji. Jak zwykle w ramach tego wydarzenia odbędą jak liczne wydarzenia towarzyszące.

12. spotkanie TrendTalk: Spojrzenie przez krawędź talerza

12. spotkanie online w cyklu TrendTalk odbędzie się 10 maja. Jego organizatorem jest firma Rational.

Mistrzostwa Polski Sommelierów 2023

Trzydniowe Międzynarodowe Mistrzostwa Polski Sommelierów rozpoczną się 26 maja w Warszawie. To pierwsza edycja mistrzostw, w której oprócz polskich zawodników wezmą udział przedstawiciele stowarzyszeń sommelierskich z innych krajów. Konkurs jest organizowany po raz pierwszy w Airport Hotel Okęcie.

Preselekcja do finału Bocuse d’Or Poland 2023

Preselekcja do tegorocznej edycji Bocuse d’Or Poland odbędzie się w czerwcu. Najlepszych sześciu szefów kuchni weźmie udział w krajowym finale, a jego zwycięzcy będą reprezentować Polskę podczas selekcji europejskiej konkursu w Trondheim

Inne kategorie

Podcasty

Kryzys 2.0. Restauratorka Alicja Than o optymalizacji kosztów biznesu gastronomicznego [PODCAST]

W jaki sposób optymalizować koszty prowadzenia biznesu gastronomicznego w obliczu rosnącej inflacji oraz jak przetrwać na rynku, nie tracąc klientów i nie rezygnując z jakości - rozmawiamy o tym z Alicją Than, właścicielką lokali Izumi Sushi, Kago, Kiseki, Omakase, Matcha Bistro & Bar w Warszawie.
wicej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej