Mąka charakteryzuje się wysokim stopniem zmielenia, dzięki czemu jest bardzo lekka, a zrobione z niej ciasto na pizzę – miękkie i delikatne. Po upieczeniu pizza jest z zewnątrz chrupiąca, ale jej środek pozostaje miękki, przez co nabiera subtelnego smaku tradycyjnej włoskiej pizzy.
Skład: bielmo mączne pszenicy
Informacja dla alergików: produkt zawiera gluten
Wartość odżywcza w 100 g:
wartość energetyczna: 1480 kJ
wartość energetyczna: 337 kcal
białko: 9,2 g
błonnik: 2,6 g
węglowodany: 72 g (w tym cukry: 0,2 g)
tłuszcz: 1,2 g
(w tym kwasy tłuszczowe nasycone: 0,2 g)
sól: 0,0 g


To ta! - mąka do pizzy typ 00


Kategoria: Produkty
29.09.2020
Mąka To ta! do pizzy typ 00 jest produktem polskim z lokalnego młyna, który stawia przede wszystkim na jakość produktów.
Autor tekstu: ( red. )
Zobacz także

LODY PIERNIKOWE BRACIA KORAL

Lody piernikowe Bracia Koral to idealne połączenie piernika z sosem toffi oraz z chrupkami.

SZKLANKI KROSNO INEL

Szklanki do napojów z kolekcji INEL to mistrzostwo zamknięte w szklanej formie.

KONCENTRAT MONIN PEACH TEA

Koncentrat MONIN Peach Tea to wspaniały królujący klasyk wśród napojów na świeżym powietrzu.

JEGO WYSOKOŚĆ NOWOŚĆ - TALL BOY BURGER

Tall Boy Burger Bun od Schulstad Bakery Solutions to wyjątkowa bułka do burgera o wyższej koronie w porównaniu z klasyczną bułką z sezamem (+20%).

PREMIERA NOWEGO KATALOGU LUBIANY "HORECA DLA PROFESJONALISTÓW EDYCJA 2023"

Marka Lubiana po raz piąty prezentuje katalog dla branży HoReCa. Czym zaskoczy tegoroczne wydanie?

THERMOMIX® TM6

Thermomix® TM6 oszczędza czas i ułatwia profesjonalne gotowanie.
Inne kategorie
Podcasty


Konsument, który żyje w poczuciu zagrożenia: jak z nim prowadzić dialog? [PODCAST]


Video
Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?