„A NÓŻ WIDELEC – KSIĄŻKA KULINARNA”, MICHAŁ KUTER, AGATA KUTER, WYD. RESTAURACJA A NÓŻ WIDELEC, 2020 R.
Recenzja ukazała się w „Food Service" 9/2020 nr 198.
A Nóż Widelec w Poznaniu - lokal Michała i Agaty Kuterów (szefa kuchni i menedżerki) - od 10 lat słynie z kuchni polskiej w doskonałym, współczesnym wydaniu.
„A NÓŻ WIDELEC – KSIĄŻKA KULINARNA”, MICHAŁ KUTER, AGATA KUTER, WYD. RESTAURACJA A NÓŻ WIDELEC, 2020 R.
Recenzja ukazała się w „Food Service" 9/2020 nr 198.
Nigel Slater, brytyjski kucharz oraz autor programów i książek kucharskich, przeszedł drogę kulinarnej edukacji we Francji i w pracyw gastronomii, gdzie wyrobił sobie charakterystyczny styl.
W swej najnowszej książce Bartek Kieżun odkrywa historie, postaci i nieoczywiste miejsca, które wiążą się z Wawelem, królewskimi rodami oraz ich losami.
Książka napisana w lekki i wciągający sposób zaskoczy nawet znawców tematu.
Dla najmłodszych to będzie przygoda i zabawa, ale także edukacja. Wyruszcie wspólnie w ciekawą podróż!
Poznajcie jeden z najszlachetniejszych napojów świata w jedynej takiej publikacji na polskim rynku.
Lektura tej pozycji i testowanie receptur to najlepsza metoda, by poznać kraje śródziemnomorskie w autentycznej odsłonie.