Chefs Culinar Sp. z o.o.
ul. Litewska 10, 39-400 Tarnobrzeg
tel. 15 822 91 47
info@chefsculinar.pl


Bogactwo smaku z włoskiego Piemontu? Tak, chef!


Kategoria: Produkty
26.10.2020
Sommelierzy Chefs Culinar polecają czerwone wino Piemonte Barbera.
To trunek wytrawny, intensywny i aromatyczny w smaku. Tworzony metodą appassimento, czyli przez podsuszanie winogron niczym w Amarone. W aromatach dominują owoce leśne i jagody, lekki tytoń, nuty czekoladowe oraz odrobina palonej dębiny. Wino długie, soczyste i gładkie. Choć mocno zbudowane, jedwabiste i delikatnie rozpływające się na podniebieniu. W ofercie dostawcy dostępne w butelkach 0,75 l pod nr. 16068421.
Autor tekstu: ( red. )
Zobacz także

LODY PIERNIKOWE BRACIA KORAL

Lody piernikowe Bracia Koral to idealne połączenie piernika z sosem toffi oraz z chrupkami.

SZKLANKI KROSNO INEL

Szklanki do napojów z kolekcji INEL to mistrzostwo zamknięte w szklanej formie.

KONCENTRAT MONIN PEACH TEA

Koncentrat MONIN Peach Tea to wspaniały królujący klasyk wśród napojów na świeżym powietrzu.

JEGO WYSOKOŚĆ NOWOŚĆ - TALL BOY BURGER

Tall Boy Burger Bun od Schulstad Bakery Solutions to wyjątkowa bułka do burgera o wyższej koronie w porównaniu z klasyczną bułką z sezamem (+20%).

PREMIERA NOWEGO KATALOGU LUBIANY "HORECA DLA PROFESJONALISTÓW EDYCJA 2023"

Marka Lubiana po raz piąty prezentuje katalog dla branży HoReCa. Czym zaskoczy tegoroczne wydanie?

THERMOMIX® TM6

Thermomix® TM6 oszczędza czas i ułatwia profesjonalne gotowanie.
Inne kategorie
Podcasty


Kryzys 2.0 i konsument, który przelicza: jak go zachęcić do marki? [PODCAST]


Video
Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?