Publikacje „Gościnność od kuchni” oraz angielski e-book „Gościnność. Sztuka dobrej obsługi w gastronomii” nominowane są w dwóch kategoriach EASTERN EUROPE (najlepsze książki z Europy Środkowo-Wschodniej) oraz DIGITAL (najlepsze e-booki). Zwycięzcy w swoich kategoriach zostaną wyłonieni podczas uroczystej gali, która odbędzie się w Paryżu w czerwcu 2021 roku.


"Gościnność od kuchni" w finale Gourmand World Cookbook Awards


"Gościnność od kuchni" Patrycji Siwiec, Adama Chrząstowskiego i Adama Pawłowskiego oraz angielski e-book "Gościnność. Sztuka dobrej obsługi w gastronomii" ("On hospitality") znalazły się w finale Gourmand World Cookbook Awards - konkursu dla książek kulinarnych i gastronomicznych.
Publikacje „Gościnność od kuchni” oraz angielski e-book „Gościnność. Sztuka dobrej obsługi w gastronomii” nominowane są w dwóch kategoriach EASTERN EUROPE (najlepsze książki z Europy Środkowo-Wschodniej) oraz DIGITAL (najlepsze e-booki). Zwycięzcy w swoich kategoriach zostaną wyłonieni podczas uroczystej gali, która odbędzie się w Paryżu w czerwcu 2021 roku.
Zobacz także

"A cook's book" autorstwa Nigela Slatera

Nigel Slater, brytyjski kucharz oraz autor programów i książek kucharskich, przeszedł drogę kulinarnej edukacji we Francji i w pracyw gastronomii, gdzie wyrobił sobie charakterystyczny styl.

"Uczta na Wawelu. Książka nie tylko kulinarna" autorstwa Bartka Kieżuna

W swej najnowszej książce Bartek Kieżun odkrywa historie, postaci i nieoczywiste miejsca, które wiążą się z Wawelem, królewskimi rodami oraz ich losami.

"Winne osobliwości w 100 niewinnych historiach" Małgorzaty Sułek i Michała Bardela

Książka napisana w lekki i wciągający sposób zaskoczy nawet znawców tematu.

"DAJ GRYZA. SMAKOWITE HISTORIE O JEDZENIU" Alekdansdtra i Daniel Mizielińscy, Natalia Baranowska

Dla najmłodszych to będzie przygoda i zabawa, ale także edukacja. Wyruszcie wspólnie w ciekawą podróż!

"Herbata. Odkryj prawdziwy smak najszlachetniejszego napoju na świecie" Anna Brożyna

Poznajcie jeden z najszlachetniejszych napojów świata w jedynej takiej publikacji na polskim rynku.

"Mediterranea. Kuchnia słońca" Claudii Roden

Lektura tej pozycji i testowanie receptur to najlepsza metoda, by poznać kraje śródziemnomorskie w autentycznej odsłonie.
Inne kategorie
Podcasty


Konsument, który żyje w poczuciu zagrożenia: jak z nim prowadzić dialog? [PODCAST]

