x

Fika - Biznes dla Gastronomii z nagrodą Best Hospitality Marketing Agency

Kategoria: Wydarzenia - branżowe    15.02.2021

Polska agencja marketingowa Fika - Biznes dla Gastronomii została wyróżniona w plebiscycie organizowanym przez LUXLife Magazine. - Nagroda dla najlepszej w Polsce agencji marketingowej w branży HoReCa to sygnał, że nasze działania mają sens i przynoszą efekty - mówią właścicielki agencji.

Grafika: materiały prasowe.
Grafika: materiały prasowe.
LUXLife Magazine to kwartalnik poświęcony luksusowemu stylowi życia. Na jego łamach przeczytać można zarówno o urodzie, sztuce i nowych technologiach, jak i podróżach, hotelach i tym, co dla nas najważniejsze – gastronomii. To już piąta edycja plebiscytu Hospitality Awards, organizowanego przez magazyn. Tym razem, ze względu na sytuację na całym świecie, skupiono się na nieco innych wartościach.

Pandemia koronawirusa uderzyła w wiele biznesów i nie da się ukryć, że HoReCa była (i wciąż jest) jedną z najbardziej pokrzywdzonych branż. LUXLife postanowiło docenić tych, którzy przez ostatni rok włożyli masę pracy w rozwój i wsparcie klientów, którzy znaleźli się w tak trudnym i niespodziewanym położeniu.

– Rok 2020 to miesiące wyzwań, starań i ciężkiej pracy. Otrzymany tytuł jest dla nas tym cenniejszy, że do udziału w plebiscycie nie zgłosiłyśmy się same. Zostałyśmy nominowane, a następnie - drogą głosowania - wybrane Najlepszą Agencją Marketingową branży HoReCa w Polsce. Nie miałyśmy wpływu na wyniki, a oddane na nas głosy są obiektywnym wyrazem uznania dla pracy fiki. Dziękujemy wszystkim, którzy przyczynili się do naszego zwycięstwa! – mówią właścicielki agencji Agnieszka Borek i Marta Panfil.

Steve Simpson, koordynator plebiscytu, gratulując wygranym powiedział:
– Mam nadzieję, że rok 2021 będzie pod każdym względem fantastyczny dla wszystkich tegorocznych zwycięzców z branży HoReCa.

Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Wielkopolski Kucharz Roku 2023 - Konkurs im. Rafała Jelewskiego

Tegoroczna edycja Konkursu im. Rafała Jelewskiego - Wielkopolski Kucharz Roku odbędzie się 6 czerwca w hotelu Poznański w Luboniu. To cykliczne wydarzenie skierowane do przedstawicieli środowiska gastronomicznego z całej Polski.

The World's 50 Best przyznało nagrody Champions of Change za przełomowe inicjatywy w gastronomii

The World's 50 Best Restaurants, organizacja typująca listę najlepszych restauracji na świecie, przyznała nagrody Champions of Change za działania na rzecz pozytywnych społecznych zmian w gastronomii. Otrzymali je Nora Fitzgerald Belahcen z Marrakeszu oraz Othón Nolasco i Damián Diaz z Los Angeles.

Ogólnopolskie warsztaty "Śniadanie na trawie" ze wsparciem Mlekpolu

Warsztaty z serowarstwa, wędliniarstwa, wędzarnictwa, baristyki oraz przygotowywania sushi - adepci gastronomii z całej Polski spotkali się 19 maja w Zespole Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Bydgoszczy, aby zdobywać nowe umiejętności. Placówkę wspiera Mlekpol, przekazując produkty mleczarskie.

Wielka Loteria Selgros "26 lat na +". Atrakcyjne nagrody czekają na klientów

Po raz kolejny Selgros zaprasza swoich klientów do udziału w jubileuszowej loterii. Do wygrania jest 26 tysięcy bonów towarowych oraz nagrody główne - 10 x 10 tysięcy złotych w bonach do zrealizowania w halach marketu.

Czy mięso komórkowe trafi do Polski? Debata Food and Design

Czy Polacy są gotowi na mięso komórkowe i kiedy możemy się go spodziewać na półkach sklepowych? Między innymi te pytania twórcy projektu Food and Design zadali ekspertom podczas minionej debaty.

Deseo z czterema nagrodami na International Chocolate Awards

Już drugi rok z rzędu marka Deseo Patisserie & Chocolaterie została nagrodzona za swoje rzemieślnicze czekolady w konkursie International Chocolate Awards. Warszawska cukiernia wywalczyła w tym roku aż cztery medale: jeden złoty, jeden srebrny i dwa brązowe.

Inne kategorie

Podcasty

Nowe kierunki rozwoju i nowe kategorie roślinnych produktów [PODCAST]

Jak zmienia się rynek roślinnych zamienników produktów odzwierzęcych? Czego możemy się spodziewać na wegańskich talerzach w niedalekiej przyszłości? Rozmawiamy o tym z Katarzyną Sałatą, przedstawicielką kampanii RoślinnieJemy.
wicej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej