„RAZ NA TYDZIEŃ”, CLOE SUCREE, WYD. BUCHMANN, 2021 R.
Recenzja ukazała się w „Food Service" 4/2021 nr 204.
Nie macie czasu na gotowanie w domu? Chloe Sucree w książce "Raz na tydzień" twierdzi: to kwestia dobrej organizacji. I udowadnia, że smaczne, domowe dania na każdy dzień tygodnia może bez problemu przygotować każdy.
„RAZ NA TYDZIEŃ”, CLOE SUCREE, WYD. BUCHMANN, 2021 R.
Recenzja ukazała się w „Food Service" 4/2021 nr 204.
"Roślinną sprawę" poznałam poprzez test bojowy. Zajrzałam do książki po raz pierwszy w robocze popołudnie, tuż przed porą obiadową.
Nigel Slater, brytyjski kucharz oraz autor programów i książek kucharskich, przeszedł drogę kulinarnej edukacji we Francji i w pracyw gastronomii, gdzie wyrobił sobie charakterystyczny styl.
W swej najnowszej książce Bartek Kieżun odkrywa historie, postaci i nieoczywiste miejsca, które wiążą się z Wawelem, królewskimi rodami oraz ich losami.
Książka napisana w lekki i wciągający sposób zaskoczy nawet znawców tematu.
Dla najmłodszych to będzie przygoda i zabawa, ale także edukacja. Wyruszcie wspólnie w ciekawą podróż!
Poznajcie jeden z najszlachetniejszych napojów świata w jedynej takiej publikacji na polskim rynku.