x

Transgourmet i Selgros Cash & Carry ze Złotymi Laurami Klienta i Gwiazdą Jakości Obsługi

Kategoria: Wydarzenia - branżowe    24.05.2021

Szeroki asortyment świeżych produktów najwyższej jakości, stabilność, zaufanie oraz wysoki poziom obsługi - to aspekty, które docenili klienci Transgourmet i Selgros Cash & Carry w prestiżowych plebiscytach Laur Klienta oraz Gwiazda Jakości Obsługi.

Zdjęcie: materiały prasowe
Zdjęcie: materiały prasowe
Nagrody te zostały przyznane markom po raz kolejny, co jest dowodem na niesłabnące zaufanie i jakość zarówno usług, jak i oferty dla Klientów profesjonalnych, hurtowych i detalicznych.
Laur Klienta to plebiscyt o ogólnopolskim zasięgu, w którym konsumenci wybierają najpopularniejsze i najlepsze produkty oraz usługi w poszczególnych kategoriach. Wyróżnienie przyznawane jest na podstawie głosów oddanych na firmy, które cieszą się zaufaniem oraz oferują najwyższą jakość. Gwiazdy Jakości Obsługi przyznawane są markom wyróżniającym się na rynku pod względem poziomu usług i obsługi klienta.

– Wszystkie wyróżnienia są dla nas niezwykle cenne, bo są wyrazem uznania naszych klientów dla pracy wkładanej w ciągłe udoskonalenie procesu zakupowego i dostaw. Nagrody napawają nas dumą tym bardziej, że są nam przyznawane kolejny rok z rzędu, co pokazuje niesłabnące zaufanie do Transgourmet i Selgros Cash & Carry. Naszym priorytetem jest bycie partnerem dla naszych Klientów i ciągłe odpowiadanie na ich indywidualne potrzeby – mówi Cezary Furmanowicz, dyrektor marketingu Transgourmet Polska, operatora marek Transgourmet i Selgros Cash & Carry.

Transgourmet i Selgros Cash & Carry stale umacnia zaufanie swoich Klientów, co zaowocowało nagrodami:
    • Laurem Klienta w kategorii Dystrybutorzy z segmentu HoReCa dla Transgourmet i Selgros,
    • Laurem Klienta w kategorii Sieci Hurtowni Handlowych dla Selgros Cash & Carry,
    • Gwiazdą Jakości Obsługi za jakość, solidność i zaufanie dla Selgros Cash & Carry.


Autor tekstu: ( red. )

Zobacz także

Wielkopolski Kucharz Roku 2023 - Konkurs im. Rafała Jelewskiego

Tegoroczna edycja Konkursu im. Rafała Jelewskiego - Wielkopolski Kucharz Roku odbędzie się 6 czerwca w hotelu Poznański w Luboniu. To cykliczne wydarzenie skierowane do przedstawicieli środowiska gastronomicznego z całej Polski.

The World's 50 Best przyznało nagrody Champions of Change za przełomowe inicjatywy w gastronomii

The World's 50 Best Restaurants, organizacja typująca listę najlepszych restauracji na świecie, przyznała nagrody Champions of Change za działania na rzecz pozytywnych społecznych zmian w gastronomii. Otrzymali je Nora Fitzgerald Belahcen z Marrakeszu oraz Othón Nolasco i Damián Diaz z Los Angeles.

Ogólnopolskie warsztaty "Śniadanie na trawie" ze wsparciem Mlekpolu

Warsztaty z serowarstwa, wędliniarstwa, wędzarnictwa, baristyki oraz przygotowywania sushi - adepci gastronomii z całej Polski spotkali się 19 maja w Zespole Szkół Gastronomiczno-Hotelarskich w Bydgoszczy, aby zdobywać nowe umiejętności. Placówkę wspiera Mlekpol, przekazując produkty mleczarskie.

Wielka Loteria Selgros "26 lat na +". Atrakcyjne nagrody czekają na klientów

Po raz kolejny Selgros zaprasza swoich klientów do udziału w jubileuszowej loterii. Do wygrania jest 26 tysięcy bonów towarowych oraz nagrody główne - 10 x 10 tysięcy złotych w bonach do zrealizowania w halach marketu.

Czy mięso komórkowe trafi do Polski? Debata Food and Design

Czy Polacy są gotowi na mięso komórkowe i kiedy możemy się go spodziewać na półkach sklepowych? Między innymi te pytania twórcy projektu Food and Design zadali ekspertom podczas minionej debaty.

Deseo z czterema nagrodami na International Chocolate Awards

Już drugi rok z rzędu marka Deseo Patisserie & Chocolaterie została nagrodzona za swoje rzemieślnicze czekolady w konkursie International Chocolate Awards. Warszawska cukiernia wywalczyła w tym roku aż cztery medale: jeden złoty, jeden srebrny i dwa brązowe.

Inne kategorie

Podcasty

Konsument, który żyje w poczuciu zagrożenia: jak z nim prowadzić dialog? [PODCAST]

Jak zmieniają się konsumenci i jak zmieniają się producenci? W jaki sposób obie te grupy odczuwają niepokoje i jak warto na nie reagować - opowiada Małgorzata Cebelińska, dyrektor handlu firmy Mlekpol.
wicej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej