x

iVario Pro: elastyczność to podstawa

Kategoria: Produkty    28.10.2021

iVario Pro do restauracji? Naturalnie. Ten sprzęt do gotowania sprawdzi się nawet przy daniach a’ la carte.

Dno kadzi urządzenia daje się podzielić aż na cztery strefy, które można dowolnie zmieniać pod względem wielkości, rozmieszczenia i kształtów. Dzięki temu, w jednej kadzi można przyrządzać identyczne lub różne potrawy. Na ekranie urządzenia widoczne jest całe dno kadzi podzielone na poszczególne strefy. Dotknięciem palca można określić, które powierzchnie mają zostać połączone w jedną strefę. Dzięki temu otrzymujemy największą możliwą elastyczność i jednocześnie łatwą obsługę.

 

Autor tekstu: ( red. )

Inne kategorie

Podcasty

Kryzys 2.0. Restauratorka Alicja Than o optymalizacji kosztów biznesu gastronomicznego [PODCAST]

W jaki sposób optymalizować koszty prowadzenia biznesu gastronomicznego w obliczu rosnącej inflacji oraz jak przetrwać na rynku, nie tracąc klientów i nie rezygnując z jakości - rozmawiamy o tym z Alicją Than, właścicielką lokali Izumi Sushi, Kago, Kiseki, Omakase, Matcha Bistro & Bar w Warszawie.
wicej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej