x

Lazur w nowej odsłonie

Kategoria: Produkty    28.11.2021

Rodzina serów pleśniowych Lazur zyskała nową szatę graficzną, przez co stała się łatwo rozpoznawalna na sklepowych półkach.

Fot. materiały prasowe
Fot. materiały prasowe
Na opakowaniach pojawiły się znaki podkreślające najważniejsze cechy serów pleśniowych: Produkt Polski, Bez konserwantów – prosty skład, Wyprodukowano bez zastosowania GMO, Znak Systemu Jakość Tradycja. Na opakowaniu znalazł się także kod QR, który przekierowuje konsumenta na stronę: kuchnialazur.pl mieszczącą szereg różnorodnych przepisów kulinarnych wykorzystujących sery pleśniowe Lazur. 

LAZUR – Spółdzielczy Związek Grup Producentów Rolnych 
ul. Kaliska 44, 63-460 Nowe Skalmierzyce 
www.lazur.pl

Autor tekstu: Redakcja Foodservice

Inne kategorie

Podcasty

Kryzys 2.0. Restauratorka Alicja Than o optymalizacji kosztów biznesu gastronomicznego [PODCAST]

W jaki sposób optymalizować koszty prowadzenia biznesu gastronomicznego w obliczu rosnącej inflacji oraz jak przetrwać na rynku, nie tracąc klientów i nie rezygnując z jakości - rozmawiamy o tym z Alicją Than, właścicielką lokali Izumi Sushi, Kago, Kiseki, Omakase, Matcha Bistro & Bar w Warszawie.
wicej

Video

Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?
więcej