„TREASURES OF THE MEXICAN TABLE”, PATI JINICH, WYD. MARINER BOOKS, 2021 R.
Recenzja ukazała się w „Food Service" 11/2021 nr 210.
"Treasures of the Mexican Table" napisała Pati Jinich, znana z programów kulinarnych o meksykańskich kulinariach. W książce prezentuje potrawy z 31 stanów i ze stolicy Meksyku.
„TREASURES OF THE MEXICAN TABLE”, PATI JINICH, WYD. MARINER BOOKS, 2021 R.
Recenzja ukazała się w „Food Service" 11/2021 nr 210.
Nigel Slater, brytyjski kucharz oraz autor programów i książek kucharskich, przeszedł drogę kulinarnej edukacji we Francji i w pracyw gastronomii, gdzie wyrobił sobie charakterystyczny styl.
W swej najnowszej książce Bartek Kieżun odkrywa historie, postaci i nieoczywiste miejsca, które wiążą się z Wawelem, królewskimi rodami oraz ich losami.
Książka napisana w lekki i wciągający sposób zaskoczy nawet znawców tematu.
Dla najmłodszych to będzie przygoda i zabawa, ale także edukacja. Wyruszcie wspólnie w ciekawą podróż!
Poznajcie jeden z najszlachetniejszych napojów świata w jedynej takiej publikacji na polskim rynku.
Lektura tej pozycji i testowanie receptur to najlepsza metoda, by poznać kraje śródziemnomorskie w autentycznej odsłonie.