Restauracja Bombaj Masala Wola ulokowała się przy Krochmalnej 61. Szefem kuchni jest w niej rodowity Hindus, który w swoim menu postawił na dania street foodowe podobne do tych, które można zjeść na ulicach gwarnego Bombaju. Wyróżnikiem lokalu jest imponujący wybór autentycznych indyjskich koktajli. W karcie są także opcje bezalkoholowe.
Port Royal Mini przy Krochmalnej 59 oferuje z kolei ryby i owoce morza. W nowej karcie klasyczne fish & chips zostały zastąpione przez ravioli z ośmiornicą i podwójnie langustynkowe gnocchi. Do wyboru są dwie zupy: skandynawska z dorszem i śródziemnomorska na okoniu morskim z anchovies. Na uwagę zasługują szkocki łosoś w sosie kaparowo-cytrynowym, dorada w wydaniu koreańskim, rybne tatary i carpaccio, ostrygi w trzech różnych odsłonach (fine de claire, belon i gilardeau) oraz surowe langustynki z krewetkami. Poza tym w menu znajdziecie dania nie-rybne, jak choćby arancini suppli z ryżem czy fior di latte z parmezanem. Wszystko to można popić winami z całego świata, w tym szampanami, które idealnie są dopasowane do ostryg.
Bombaj Masala i Port Royal sąsiadują m. in. z NINE’s Restaurant & Sports Bar Roberta Lewandowskiego, Gastronomją ze smakami dawnej stolicy i francuskim akcentem czy Browaru Warszawskiego mieszczącego się w kolebkach XIX Leżakowni. To tylko kilka z 35 restauracji, delikatesów i kawiarni znajdujących się na terenie Browarach Warszawskich na Woli.