Emmanuel Renaut, właściciel hotelu i restauracji Flocons de Sel *** we francuskich Alpach, czwarty wśród 100 najlepszych szefów kuchni na świecie, posiadacz prestiżowego tytułu MOF (najlepszy profesjonalista w swojej dziedzinie we Francji).
Philippe Mille reprezentujący restaurację Le Perc ** zlokalizowaną w sercu Szampanii, regionu, w którym „bąbelki” są dobrem narodowym. Znakomity szef kuchni, MOF, zdobywca wielu prestiżowych nagród.
Przemek Klima - współwłaściciel restauracji Bottiglieria 1881* w Krakowie. Młody, ambitny, znalazł się na liście 100 najlepszych szefów kuchni na świecie oraz został okrzyknięty Szefem Przyszłości, co jest dowodem uznania dla najznakomitszych w jego fachu.
„On The Table – Grand Dinners” to pierwszy projekt w Polsce, w którym szefowie kuchni światowego formatu wspólnie przygotowują wyjątkową kolację. Inicjatywie przyświeca idea "przekraczania barier kulinarnej wyobraźni", zatem możemy liczyć na nieoczywiste kreacje na najwyższym, światowym poziomie.
Zaproszenia do kupienia na www.onthetable.com.pl