• unikatowych produktów Heinz
• różnorodnych materiałów brandowanych
• markowych wydarzeń i nowych doświadczeń
• widoczności w mediach
• wiedzy i ekspertyzy globalnej marki Heinz.
JAK DOŁĄCZYĆ DO PROGRAMU?
Selekcja składa się z 3 etapów:
1. Kwalifikacja na podstawie formularza zgłoszeniowego do 05.02.2023 r.
2. Półfinały regionalne 27.02-10.03.2023 r.
3. Finał na podstawie konkursu na Gastrotargach SMAKKI – 25.03.2023 r.
FINAŁ
Finał konkursu odbędzie się 25 marca 2023 roku podczas Gastrotargów SMAKKi w warszawskim EXPO XXI. Zadaniem 20 finalistów będzie przygotowanie swojego flagowego burgera. Obowiązkowe będzie użycie sosu Heinz przy wykorzystaniu sprzętu partnera głównego.
Kryteria oceny to przede wszystkim smak i wygląd, ale także sposób pracy przygotowującego. Spośród 20 burgerowni w finale wyłonionych zostanie 10 zwycięzców, którzy zostaną objęci programem HEINZ Selection.
Komisją konkursową będzie międzynarodowe Jury z udziałem gościa specjalnego – znanego influencera. W jej składzie pojawią się również: doradca kulinarny dla Kraft Heinz Polska, dwóch doradców Kraft Heinz z zagranicy oraz eksperci partnerów.
KLIKNIJ TUTAJ, BY WYPEŁNIĆ FORMULARZ!