PLASTMET SP. z o.o. Sp. k.
ul. Chrobrego 1, 64-720 Lubasz
tel. (67) 255 60 32
e-mail: plastmet@plastmet.com.pl
www.plastmet.com.pl


SZAFY DO SEZONOWANIA MIĘSA PLASTMET


Kategoria: Produkty
06.04.2023
Profesjonalna szafa do sezonowania mięsa oraz sera zaprojektowana i wyprodukowana w całości przez Plastmet dla osiągnięcia idealnego sezonowania na sucho.
Projektując urządzenia skupiono się na odtworzeniu idealnego mikroklimatu i naturalnych metod wykorzystywanych do sezonowania mięsa. Szafy łączą patenty w zakresie wentylacji, odkażania oraz natleniania mięsa oraz serów. Umieszczone w nich kamienie z soli himalajskiej zapewnią intensywny aromat i doskonały smak mięsa. Urządzenia idealnie sprawdzą się w restauracjach, steakhouse, sklepach mięsnych lub supermarketach.
Autor tekstu: *** Promocja ***
Zobacz także

LODY PIERNIKOWE BRACIA KORAL

Lody piernikowe Bracia Koral to idealne połączenie piernika z sosem toffi oraz z chrupkami.

SZKLANKI KROSNO INEL

Szklanki do napojów z kolekcji INEL to mistrzostwo zamknięte w szklanej formie.

KONCENTRAT MONIN PEACH TEA

Koncentrat MONIN Peach Tea to wspaniały królujący klasyk wśród napojów na świeżym powietrzu.

JEGO WYSOKOŚĆ NOWOŚĆ - TALL BOY BURGER

Tall Boy Burger Bun od Schulstad Bakery Solutions to wyjątkowa bułka do burgera o wyższej koronie w porównaniu z klasyczną bułką z sezamem (+20%).

PREMIERA NOWEGO KATALOGU LUBIANY "HORECA DLA PROFESJONALISTÓW EDYCJA 2023"

Marka Lubiana po raz piąty prezentuje katalog dla branży HoReCa. Czym zaskoczy tegoroczne wydanie?

THERMOMIX® TM6

Thermomix® TM6 oszczędza czas i ułatwia profesjonalne gotowanie.
Inne kategorie
Podcasty


Kryzys 2.0 i konsument, który przelicza: jak go zachęcić do marki? [PODCAST]


Video
Ruch to zdrowie, ale pamiętaj o bezpieczeństwie
Zespół stresu pourazowego – jak zadbać o swoją przyszłość ?
Społeczna odpowiedzialność – myśl o innych
Techniki relaksacji – jak się zregenerować?
Obniżenie nastroju – zrób nowy plan
Lęk przed utratą pracy – jak sobie z nim poradzić?
Konflikty w rodzinie – jak do nich nie dopuścić?
Kontrola – jak jej nie stracić ?