+ Finanse

Alicja Than: zero waste to jeden ze sposobów optymalizacji kosztów w biznesie gastronomicznym

Jak optymalizować koszty prowadzenia restauracji? Jak wygląda dbałość o produkt wydaniu japońskim? Czy marnowanie żywności i kryzys klimatyczny wpływają na ceny sushi? O tym rozmawiamy z warszawską restauratorką Alicją Than.

Alicja Than wraz z mężem Alonem Thanem prowadzi w Warszawie łącznie dziewięć konceptów gastronomicznych. W rozmowie z nami restauratorka opowia

Zarejestruj się i uzyskaj bezpłatny dostęp do wszystkich materiałów na portalu Foodservice24.pl i w miesięczniku „Food Service”.

Wraz z rejestracją otrzymujesz również nasz newsletter.
W każdej chwili możesz z niego zrezygnować.

Jesteś już zarejestrowany?

W dowolnej chwili możesz wycofać zgodę na przetwarzanie swoich danych.

Informacje o polityce ochrony danych osobowych można znaleźć tutaj Ochrona danych.

stats