+ Biznes - Trendy

Dominika Targosz: Zapotrzebowanie na roślinne desery jest ogromne

O ile wegańskie dania w restauracjach stały się codziennością, o tyle roślinne cukiernie wciąż są w Polsce nowością. O tym, jak wprowadzić roślinny deser do oferty restauracji czy kawiarni rozmawiamy z Dominiką Targosz, ambasadorką projektu Chefs For Change i doradczynią kulinarną.

Dominika Tagosz. Zdjęcie: Michał Matraszek Co się kryje za terminem roślinne sł

Zarejestruj się i uzyskaj bezpłatny dostęp do wszystkich materiałów na portalu Foodservice24.pl i w miesięczniku „Food Service”.

Wraz z rejestracją otrzymujesz również nasz newsletter.
W każdej chwili możesz z niego zrezygnować.

Jesteś już zarejestrowany?

W dowolnej chwili możesz wycofać zgodę na przetwarzanie swoich danych.

Informacje o polityce ochrony danych osobowych można znaleźć tutaj Ochrona danych.

stats