+ Biznes - Trendy

Dzień Kobiet. Rośnie rola pań w kształtowaniu sceny gastronomicznej

Poziom i różnorodność gastronomii to w znacznej mierze efekt pracy kobiet. Stanowią one ponad 65% pracowników restauracji i hoteli w Polsce. Dzień Kobiet to świetna okazja, aby zaprezentować silne kobiety, które wyznaczają nowe standardy w wymagającej branży restauracyjnej.

Zdjęcie: Shutterstock.com Kobiety stanowią ponad 65% pracowników restauracji i h

Zarejestruj się i uzyskaj bezpłatny dostęp do wszystkich materiałów na portalu Foodservice24.pl i w miesięczniku „Food Service”.

Wraz z rejestracją otrzymujesz również nasz newsletter.
W każdej chwili możesz z niego zrezygnować.

Jesteś już zarejestrowany?

W dowolnej chwili możesz wycofać zgodę na przetwarzanie swoich danych.

Informacje o polityce ochrony danych osobowych można znaleźć tutaj Ochrona danych.

stats