+ Biznes - Trendy

Ekologiczna restauracja od A do Z

Fot. Shutterstock
Fot. Shutterstock

Ekologia w gastronomii nie sprowadza się wyłącznie do korzystania z lokalnych, sezonowych produktów oraz rezygnacji z plastikowych słomek. Proces przystosowania lokalu do ekozasad jest pracochłonny i może potrwać wiele lat, ale zmiany jest w stanie wprowadzić każdy i zacząć je od dziś.

Nie sądziłem, że będzie to najtrudniejsza rzecz, jaką w życiu zrobię – tak swoje początki z zero waste opisał po latach Douglas McMaster, właśc

Zarejestruj się i uzyskaj bezpłatny dostęp do wszystkich materiałów na portalu Foodservice24.pl i w miesięczniku „Food Service”.

Wraz z rejestracją otrzymujesz również nasz newsletter.
W każdej chwili możesz z niego zrezygnować.

Jesteś już zarejestrowany?

W dowolnej chwili możesz wycofać zgodę na przetwarzanie swoich danych.

Informacje o polityce ochrony danych osobowych można znaleźć tutaj Ochrona danych.

stats