+ Biznes - Trendy

Gastronomia wspiera Ukraińców. Jak skutecznie i rozsądnie pomagać?

Restauracje wysyłają posiłki do skupisk uchodźców, kucharze gotują na granicy, kolejne lokale karmią u siebie. Jakie działania są teraz potrzebne, a czego nie robić? Jak pomagać, by nie marnować czasu i żywności? Podpowiadają szefowie kuchni Maciej Nowicki i Julian Karewicz oraz rzecznik Caritasu.

Od pierwszych dni wojny i kryzysu związanego z napływem uchodźców tysiące Polek i Polaków bezinteresownie pomaga mieszkańcom Ukrainy. Poza organizacja

Zarejestruj się i uzyskaj bezpłatny dostęp do wszystkich materiałów na portalu Foodservice24.pl i w miesięczniku „Food Service”.

Wraz z rejestracją otrzymujesz również nasz newsletter.
W każdej chwili możesz z niego zrezygnować.

Jesteś już zarejestrowany?

W dowolnej chwili możesz wycofać zgodę na przetwarzanie swoich danych.

Informacje o polityce ochrony danych osobowych można znaleźć tutaj Ochrona danych.

stats