+ Biznes - Trendy

Kryzys 2.0. Inflacja hamuje apetyty konsumentów polskiej gastronomii. Jak bardzo? [BADANIE I RAPORT]

Rosnące koszty życia zmuszają Polaków do rozważnego gospodarowania finansami. Jak z powodu inflacji zmieniła się siła nabywcza konsumenta gastronomii? Czy w kryzysie luksusowe restauracje mają jeszcze rację bytu? Oto wyniki badania, które przeprowadził dla nas ogólnopolski panel badawczy Ariadna.

Siła nabywcza konsumenta polskiej gastronomii w dobie rosnącej inflacji. Grafika:

Zarejestruj się i uzyskaj bezpłatny dostęp do wszystkich materiałów na portalu Foodservice24.pl i w miesięczniku „Food Service”.

Wraz z rejestracją otrzymujesz również nasz newsletter.
W każdej chwili możesz z niego zrezygnować.

Jesteś już zarejestrowany?

W dowolnej chwili możesz wycofać zgodę na przetwarzanie swoich danych.

Informacje o polityce ochrony danych osobowych można znaleźć tutaj Ochrona danych.

stats