+ Biznes - Trendy

Najważniejsze trendy branży gastronomicznej w 2023 roku według Wolt

Wzrost znaczenia alternatyw wegańskich, fokus na jakość jedzenia i rozwój technologii AI - to najważniejsze kierunki, które będą definiować branżę gastronomiczną w najbliższych miesiącach według Wolt Polska.

Roślinne zamienniki górąNowy kwartał rozpoczęliśmy od Veganuary zapoczątkowanego przez brytyjską organizację non-profit. Inicjatywa zachęca do wybiera

Zarejestruj się i uzyskaj bezpłatny dostęp do wszystkich materiałów na portalu Foodservice24.pl i w miesięczniku „Food Service”.

Wraz z rejestracją otrzymujesz również nasz newsletter.
W każdej chwili możesz z niego zrezygnować.

Jesteś już zarejestrowany?

W dowolnej chwili możesz wycofać zgodę na przetwarzanie swoich danych.

Informacje o polityce ochrony danych osobowych można znaleźć tutaj Ochrona danych.

stats