+ Biznes - Trendy

Parytet cenowy roślinnego jedzenia

O ile osoby już zainteresowane roślinną żywnością będą skłonne zapłacić za nią więcej, o tyle reszta konsumentów rozważy jej spożywanie dopiero, gdy nie będzie ona droższa od produktów odzwierzęcych.

W dobie inflacji i rosnących kosztów jedzenia przeciętny Polak coraz częściej zwraca uwagę na ceny produktów i uzależnia od nich swoje wybory żywienio

Zarejestruj się i uzyskaj bezpłatny dostęp do wszystkich materiałów na portalu Foodservice24.pl i w miesięczniku „Food Service”.

Wraz z rejestracją otrzymujesz również nasz newsletter.
W każdej chwili możesz z niego zrezygnować.

Jesteś już zarejestrowany?

W dowolnej chwili możesz wycofać zgodę na przetwarzanie swoich danych.

Informacje o polityce ochrony danych osobowych można znaleźć tutaj Ochrona danych.

stats