+ Biznes - Trendy

Polaków nie stać na restauracje, ale nowych lokali i tak przybywa. Kto je otwiera?

Niemal co drugi polski konsument rezygnuje z wizyt w restauracjach ze względu na zbyt wysokie ceny. Restauratorzy przegrywają walkę z drożyzną - informuje "Rzeczpospolita", powołując się na badania GfK. Jednocześnie lokali gastronomicznych przybywa. Kto ma odwagę je otwierać?

GfK wylicza, że 67 proc. restauratorów zauważa wyraźne podwyżki cen produktów niezbędnych do prowadzenia działalności, co oznacza wzrost

Zarejestruj się i uzyskaj bezpłatny dostęp do wszystkich materiałów na portalu Foodservice24.pl i w miesięczniku „Food Service”.

Wraz z rejestracją otrzymujesz również nasz newsletter.
W każdej chwili możesz z niego zrezygnować.

Jesteś już zarejestrowany?

W dowolnej chwili możesz wycofać zgodę na przetwarzanie swoich danych.

Informacje o polityce ochrony danych osobowych można znaleźć tutaj Ochrona danych.

stats