+ Biznes - Trendy

Street food - przepis na sukces

Zamierzasz uruchomić własny food truck lub mały punkt gastronomiczny? Stawiając pierwsze kroki w tym biznesie, warto spojrzeć w kierunku tych, którzy ukształtowali polski street food. Swoimi doświadczeniami dzielą się z nami przedstawiciele Nocnego Marketu i Targu Śniadaniowego w Warszawie.

Fot. materiały prasowe Inflacja, a wraz z nią rosnące ceny żywności sprawiają, ż

Zarejestruj się i uzyskaj bezpłatny dostęp do wszystkich materiałów na portalu Foodservice24.pl i w miesięczniku „Food Service”.

Wraz z rejestracją otrzymujesz również nasz newsletter.
W każdej chwili możesz z niego zrezygnować.

Jesteś już zarejestrowany?

W dowolnej chwili możesz wycofać zgodę na przetwarzanie swoich danych.

Informacje o polityce ochrony danych osobowych można znaleźć tutaj Ochrona danych.

stats