+ Biznes - Trendy

To nie koniec wyzwań dla gastronomii - wyniki raportu "Polska na Talerzu 2022"

Aż 85% ankietowanych lokali gastronomicznych wskazuje na podwyżki opłat za gaz i prąd jako główne wyzwanie ostatnich trzech lat. To już trzeci rok z rzędu, w którym branża musi wykazać się dużą odpornością na kryzysy - wynika z badania "Polska na Talerzu 2022" wykonanego na zlecenie MAKRO Polska.

„Polska na Talerzu” to cykliczne badanie ankietowe, w którym biorą udział lokale gastronomiczne z całego kraju. Zawieszone na lata 2020-21 z powodu pa

Zarejestruj się i uzyskaj bezpłatny dostęp do wszystkich materiałów na portalu Foodservice24.pl i w miesięczniku „Food Service”.

Wraz z rejestracją otrzymujesz również nasz newsletter.
W każdej chwili możesz z niego zrezygnować.

Jesteś już zarejestrowany?

W dowolnej chwili możesz wycofać zgodę na przetwarzanie swoich danych.

Informacje o polityce ochrony danych osobowych można znaleźć tutaj Ochrona danych.

stats