+ Biznes - Trendy

Zamknięcia restauracji - inflacja dusi gastronomię

Muszla, SYTO, Absynt, Autentyk - obecne na rynku od wielu lat, doczekały się uznania konsumentów i branży, a niektóre z nich - nagród. Dziś przechodzą do historii. Kolejne znane restauracje znikają z gastronomicznej mapy Polski. Zimą liczba zamykanych lokali może wzrosnąć jeszcze bardziej.

Przez ostatnie 12 miesięcy liczba zawieszanych restauracji, barów, cateringów czy

Zarejestruj się i uzyskaj bezpłatny dostęp do wszystkich materiałów na portalu Foodservice24.pl i w miesięczniku „Food Service”.

Wraz z rejestracją otrzymujesz również nasz newsletter.
W każdej chwili możesz z niego zrezygnować.

Jesteś już zarejestrowany?

W dowolnej chwili możesz wycofać zgodę na przetwarzanie swoich danych.

Informacje o polityce ochrony danych osobowych można znaleźć tutaj Ochrona danych.

stats