+ Biznes - Trendy

Zero waste - trend czy sposób na skuteczne prowadzenie biznesu?

Idea zero waste, która opiera się na działaniach zapewniających ochronę wszystkich zasobów poprzez odpowiedzialną produkcję, konsumpcję, ponowne wykorzystanie i odzyskiwanie, zyskuje na popularności. W gastronomii to przede wszystkim przeciwdziałanie marnotrawstwu żywności.

Jednym z kluczowych wyzwań stojących przed każdym sektorem jest przeciwdziałanie marnotrawieniu żywności. W Polsce wyrzuca się około 5 milionów ton, z

Zarejestruj się i uzyskaj bezpłatny dostęp do wszystkich materiałów na portalu Foodservice24.pl i w miesięczniku „Food Service”.

Wraz z rejestracją otrzymujesz również nasz newsletter.
W każdej chwili możesz z niego zrezygnować.

Jesteś już zarejestrowany?

W dowolnej chwili możesz wycofać zgodę na przetwarzanie swoich danych.

Informacje o polityce ochrony danych osobowych można znaleźć tutaj Ochrona danych.

stats