+ Pracownicy

Jak zatrudnić obywatela Ukrainy? [PORADNIK]

Właściciele lokali gastronomicznych zapewne będą chcieli zatrudniać napływających do Polski uchodźców z Ukrainy, bo branża cierpi na brak rąk do pracy. Podpowiadamy, jak to zrobić zgodnie z prawem.

W gastronomii brakuje rąk do pracy – duża część personelu odpłynęła do innych branż w obawie przed kolejnymi lockdownami restauracji. Uchodźcy z

Zarejestruj się i uzyskaj bezpłatny dostęp do wszystkich materiałów na portalu Foodservice24.pl i w miesięczniku „Food Service”.

Wraz z rejestracją otrzymujesz również nasz newsletter.
W każdej chwili możesz z niego zrezygnować.

Jesteś już zarejestrowany?

W dowolnej chwili możesz wycofać zgodę na przetwarzanie swoich danych.

Informacje o polityce ochrony danych osobowych można znaleźć tutaj Ochrona danych.

stats