+ Pracownicy

Przemysław Kaczmarek: Jak motywować młodych pracowników do pracy w gastronomii?

Brak rąk do pracy, rotacja personelu, motywowanie i utrzymanie zespołu to tematy, które powtarzają się w rozmowach szefów kuchni i managerów restauracji. Swoimi sposobami na stabilność i dobrą współpracę w kuchni dzieli się Przemysław Kaczmarek, regionalny szef kuchni Unilever Food Solutions Polska.

Autor: Przemysław Kaczmarek, regionalny szef kuchni Unilever Food Solutions Polska https://www.facebook.com/PrzemyslawKaczmarekUFS Braki personal

Zarejestruj się i uzyskaj bezpłatny dostęp do wszystkich materiałów na portalu Foodservice24.pl i w miesięczniku „Food Service”.

Wraz z rejestracją otrzymujesz również nasz newsletter.
W każdej chwili możesz z niego zrezygnować.

Jesteś już zarejestrowany?

W dowolnej chwili możesz wycofać zgodę na przetwarzanie swoich danych.

Informacje o polityce ochrony danych osobowych można znaleźć tutaj Ochrona danych.

stats