+ Zarządzanie

Zamknięcie znanej restauracji. I co dalej?

Co łączy Marcina Kocha, Bogdana Gałązkę, Agatę Wojdę i Justynę Słupską-Kartaczowską? Wszyscy - choć z różnych powodów - porzucili pracę w restauracjach, w których spędzili wiele lat. Jak dziś wygląda ich życie? Czy nadal myślą o otwarciu własnych lokali?

Fot. Shutterstock.com Z Marcinem Kochem spotykam się w kawiarni na warszawskim

Zarejestruj się i uzyskaj bezpłatny dostęp do wszystkich materiałów na portalu Foodservice24.pl i w miesięczniku „Food Service”.

Wraz z rejestracją otrzymujesz również nasz newsletter.
W każdej chwili możesz z niego zrezygnować.

Jesteś już zarejestrowany?

W dowolnej chwili możesz wycofać zgodę na przetwarzanie swoich danych.

Informacje o polityce ochrony danych osobowych można znaleźć tutaj Ochrona danych.

stats