Pokazywane w serwisie treści mają charakter informacji o produktach dostępnych na rynku a nie ich reklamy w rozumieniu Ustawy o wychowaniu w trzeźwości (Dz. U. 2012 poz. 1356). Oświadczam, że mam ukończone 18 lat i chcę zobaczyć pełną wersję artykułu.
+ Wywiad

Simon Ford: idealny gin to balans aromatów

Stworzenie ginu idealnego do komponowania koktajli zajęło mu dwa lata i ponad 80 prób. O tym, jak były barman projektował destylat dla innych barmanów rozmawiamy z Simonem Fordem, ojcem marki Ford’s Gin.

Food Service: Jak wyglądał proces powstawania Ford’s Gin? Gdy szukałem informacji na ten temat, dotarłem do wywiadu, w którym m&oa

Zarejestruj się i uzyskaj bezpłatny dostęp do wszystkich materiałów na portalu Foodservice24.pl i w miesięczniku „Food Service”.

Wraz z rejestracją otrzymujesz również nasz newsletter.
W każdej chwili możesz z niego zrezygnować.

Jesteś już zarejestrowany?

W dowolnej chwili możesz wycofać zgodę na przetwarzanie swoich danych.

Informacje o polityce ochrony danych osobowych można znaleźć tutaj Ochrona danych.

stats