+ Dania

Zamrożone nie znaczy gorsze

Zarówno klienci restauracji, jak i szefowie kuchni wciąż utożsamiają mrożone produkty z niższą jakością. Niesłusznie. Wszyscy korzystamy z dobrodziejstw mrożonek, nawet jeśli nie zdajemy sobie z tego sprawy. Jak prawidłowo wykorzystać ich walory?

Ponad 20 lat temu w nieistniejącej już brazylijskiej restauracji w centrum Krakowa stał duży zamrażalnik, a w nim leżał sobie homar. Był najdroż

Zarejestruj się i uzyskaj bezpłatny dostęp do wszystkich materiałów na portalu Foodservice24.pl i w miesięczniku „Food Service”.

Wraz z rejestracją otrzymujesz również nasz newsletter.
W każdej chwili możesz z niego zrezygnować.

Jesteś już zarejestrowany?

W dowolnej chwili możesz wycofać zgodę na przetwarzanie swoich danych.

Informacje o polityce ochrony danych osobowych można znaleźć tutaj Ochrona danych.

stats