+ Dania

Alkohole i desery: duet idealny?

Deser to często zwieńczenie nie tylko posiłku, ale także wielogodzinnej pracy zespołu przygotowującego menu. Warto więc zadbać, aby moment ten pozostał w pamięci gości na długo. Pomóc może między innymi dobrze dobrany alkohol, który postawi kropkę nad "i" w ostatnim zdaniu każdej kolacji.

Niezależnie od tego, czy łączymy z deserem wino, whisky, czy koktajle, zasady idealnego pairingu pozostają nie zmienne. Żaden ze składników naszej par

Zarejestruj się i uzyskaj bezpłatny dostęp do wszystkich materiałów na portalu Foodservice24.pl i w miesięczniku „Food Service”.

Wraz z rejestracją otrzymujesz również nasz newsletter.
W każdej chwili możesz z niego zrezygnować.

Jesteś już zarejestrowany?

W dowolnej chwili możesz wycofać zgodę na przetwarzanie swoich danych.

Informacje o polityce ochrony danych osobowych można znaleźć tutaj Ochrona danych.

stats