+ Dania

Boże Narodzenie na krańcu Europy. Co w święta jadają Portugalczycy?

Z Portugalczykami łączy nas miłość do obfitych wigilijnych potraw, słodkości i grzanego wina. Panierowany dorsz, cynamonowe grzanki czy ryżowy pudding to tylko niektóre z dań, do których podczas świąt zasiadają mieszkańcy krańca Europy.

Bacalhau de consoada. Zdjęcie: Shutterstock.com Co króluje na portugalskich świą

Zarejestruj się i uzyskaj bezpłatny dostęp do wszystkich materiałów na portalu Foodservice24.pl i w miesięczniku „Food Service”.

Wraz z rejestracją otrzymujesz również nasz newsletter.
W każdej chwili możesz z niego zrezygnować.

Jesteś już zarejestrowany?

W dowolnej chwili możesz wycofać zgodę na przetwarzanie swoich danych.

Informacje o polityce ochrony danych osobowych można znaleźć tutaj Ochrona danych.

stats