+ Dania

Jak zrobić i z czym podać idealne frytki? Nie tylko w Międzynarodowy Dzień Frytek

Są świetnym dodatkiem do burgera, steku, panierowanej ryby. W Międzynarodowy Dzień Frytek, który przypada 13 lipca, podpowiadamy, jak je przygotować, by stały się gwiazdą na talerzu. Radzi ekspert - Lukas Mol, właściciel Urban Nomad Bistro w Warszawie.

Wyroki niemieckich sądów to nie jest tematyka, którą z zapartym tchem śledzi cały świat. Zwłaszcza, gdy decyzja sądu dotyczy świata sztuki i ekscentry

Zarejestruj się i uzyskaj bezpłatny dostęp do wszystkich materiałów na portalu Foodservice24.pl i w miesięczniku „Food Service”.

Wraz z rejestracją otrzymujesz również nasz newsletter.
W każdej chwili możesz z niego zrezygnować.

Jesteś już zarejestrowany?

W dowolnej chwili możesz wycofać zgodę na przetwarzanie swoich danych.

Informacje o polityce ochrony danych osobowych można znaleźć tutaj Ochrona danych.

stats