+ Dania

Makaron w kuchni azjatyckiej. Najpopularniejsze dania

Udon, ryżowy czy sojowy? Z owocami morza, wołowiną, a może z tofu? Okazuje się, że nie samy ryżem żyją Azjaci. Jakie smakowe kompozycje na bazie makaronu są popularne na Dalekim Wschodzie - opowiada Linh Ziółkowska, managerka restauracji Wi-Taj.

Choć kuchnia azjatycka kojarzy się przede wszystkim z ryżem, to makaron jest tam także popularnym składnikiem. Króluje zwłaszcza na talerzach tajskich

Zarejestruj się i uzyskaj bezpłatny dostęp do wszystkich materiałów na portalu Foodservice24.pl i w miesięczniku „Food Service”.

Wraz z rejestracją otrzymujesz również nasz newsletter.
W każdej chwili możesz z niego zrezygnować.

Jesteś już zarejestrowany?

W dowolnej chwili możesz wycofać zgodę na przetwarzanie swoich danych.

Informacje o polityce ochrony danych osobowych można znaleźć tutaj Ochrona danych.

stats